практичний гід по сервіруванню столу
Відеоуроки в записі з основ сервірування
Цей гід допоможе вам розібратися в різновидах посуду, келихів та текстилю, щоб сервірування стало частиною життя, а не разовою подією.
ПРОГРАМА ГІДУ (5 ЛЕКЦИЙ) 699грн.
- 5 відеоуроків у записі
- доступ через закритий Telegram-канал
- доступ одразу після оплати
- доступ зберігається назавжди
ЛЕКЦИЯ 1 "ПОСУД. Історія і різновиди."
- Різновиди тарілок. Збираємо свою базову колекцію.
- Фарфор, фаянс та кераміка. Відмінності та особливості.
- Посуд для подачі блюд.
- Чайник та кавник, відмінності.
ЛЕКЦИЯ 2 "Схеми сервірування."
- Схема сервірування. Англійська та французька сервіровки.
- Формальна сервіровка і неформальна.
- Відмінності між сніданком, обідом та вечерею.
ЛЕКЦІЯ 3 "КЕЛИХИ. Історія та різновиди."
- Келихи для білого та червоного вина, їх різновиди.
- Келихи для ігристих вин, різновиди.
- Розбираємося у відмінностях між Prosecсo, Cava та Champagne.
- Що таке кришталь і кришталеве скло.
ЛЕКЦІЯ 4 "ТЕКСТИЛЬ, як основа атмосфери."
- Матеріали та їх відмінності: бавовна, льон, варений льон.
- Скатертина, як визначити розмір для свого столу.
- Ранери та плейсмати.
- Серветки: розміри і особливості використання.
ЛЕКЦІЯ 5 "Сніданок, обід і вечеря."
- Посуд для подачі страв або чим можна урізноманітніти прйми їжі.
- Відмінності за етикетом.
Я — посудний стиліст і спеціаліст з візуальної комунікації. Понад 15 років працюю з естетикою, фотографією та предметами для дому. Цей гід — результат мого досвіду, спостережень і роботи з жінками, які хочуть жити красиво і усвідомлено.
Хочете більше?
Після проходження гіду ви можете приєднатися до Helens House Club — простору для естетів, де ми проживаємо сезони, говоримо про дім, стіл, посуд й атмосферу життя.